søndag 24. januar 2016

UFO søndag

Påskegrytekluter?
Et par blokker som ble til overs fra et juledukprosjekt har blitt grytekluter. 

I dag har jeg tatt fatt på UFO haugen. Det er merkelig hvordan enkelte prosjekter tar veldig lang tid å få ferdig. Selv små prosjekt kan drøye en evighet hvis sy-lysten dabber av, eller andre prosjekter frister mer (den hyppigste årsaken). Men i dag har jeg gjort ferdig to par grytekluter. De havner i utlodningsboksen, når jeg har strøket dem, der er det alltid kjekt å ha noen småting på lur. God søndag alle sammen :-)

4 kommentarer:

 1. Det är inspirerande att se Dina två par grytlappar, tycker jag.
  Det var länge sedan jag sydde grytlappar inser jag nu.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, hyggelig å kunne være til inspirasjon :-) Blir sikkert flere grytekluter her etterhvert. Liker små prosjekter som blir ferdige innimellom. Ha en fin dag :-)

   Slett
 2. Riktig så flotte gaver ble disse :) Og både jul og påske er etter min mening aktuell hele året!!! En syvenninne av meg sier alltid at januar er den beste julemnd, da har hun tid til å sy alt hun ikke rakk i adventstiden :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig i at januar er en flott mnd til å ferdigstille juleprosjekter :-) Før jul er det gjerne så mye annet som må fikses. En god følelse å bli ferdige med et par UFO'er også. Ha en flott dag :-)

   Slett